Øglænd System

Leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger, kabelbaner og tilleggsutstyr.

Øgland System

X-Tech AS er Øglænd System sin partner i Nord-Norge og i tett samarbeid med Øglænd System tilbyr vi en rekke tjenester utover leveranser av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger, kabelbaner og tilleggsutstyr.
Vi kan bistå våre kunder gjennom hele prosjektfasen, fra konseptdesign til ferdig installasjon.

Det er flere faktorer å vurdere i ethvert prosjekt, og vårt mål er å hjelpe våre kunder med å finne de beste løsningene til sitt prosjekt.
Enten om det er å gi råd om materialvalg, utvikle nye produkter eller tilpasse eksisterende produkter for å dekke prosjektets behov.
Våre systemer er laget med tanke på fleksibilitet for å skape et funksjonelt system gjennom hele levetiden av installasjonen.

Med over 40 års erfaring sitter Øglænd System på mye kunnskap som gjør oss rustet til å hjelpe våre kunder med enhver utfordring innen olje/gass, skipsbygging, all landbasert industri og aqua-kultur til havs, og til lands.

Les om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt, og finn relevant teknisk informasjon om våre innovative løsninger, produktmaterialer, sertifiseringer og mer til på www.oglaend-system.no

Referanse: Sleipner A - Bilde: Øyvind Hagen/Equinor