fbpx

Leverandør av generator for nødstrøm og reservestrøm

Vi er stolte av å tilby en omfattende portefølje av generatorer som er bygd på den pålitelige teknologien og ekspertisen til Cummins, en global leder innen kraftgenerering. Med et bredt spekter av modeller og kapasiteter, kan våre Cummins-generatorer tilpasses ethvert behov og sikre pålitelig strømforsyning i de mest kritiske øyeblikkene.

Med over et århundre med erfaring og innovasjon innen kraftgenerering, har Cummins et rykte for å levere kvalitetsprodukter som kombinerer robusthet, effektivitet og pålitelighet. Fra nødstrømanlegg for sykehus og datasentre til reservestrømforsyning for industrielle anlegg og kommersielle bygninger, er våre Cummins-generatorer designet for å sikre kontinuerlig drift og trygghet uansett situasjon.

Opplev tryggheten med Cummins-generatorer gjennom X-Tech AS, din pålitelige partner for strømbehov i dag og i fremtiden.

SMARTGEN, en del av Cummins-familien, er ledende innen avanserte kontrollsystemer og automatiseringsteknologi for kraftgenerering. Med SMARTGENs innovative løsninger kan du overvåke, styre og optimalisere ytelsen til dine Cummins-generatorer på en intelligent og effektiv måte. SMARTGENs avanserte kontrollpaneler og programvareløsninger gir deg full kontroll over strømproduksjonen, slik at du kan sikre pålitelig drift og optimal ytelse under alle forhold.

Enten det er for nødstrømsystemer, reservestrømforsyning eller kontinuerlig strømproduksjon, tilbyr SMARTGEN et bredt utvalg av produkter og tjenester som kan tilpasses dine spesifikke behov. Fra avanserte overvåkingsfunksjoner som fjernovervåking og diagnose til intelligente styringsalgoritmer som optimaliserer drivstofforbruket og reduserer driftskostnadene, gir SMARTGEN deg verktøyene du trenger for å opprettholde driftskontinuitet og effektivitet.

Med SMARTGEN fra Cummins kan du være trygg på at dine generatorer er i gode hender. Deres pålitelige og brukervennlige løsninger gir deg muligheten til å fokusere på kjernevirksomheten din mens de tar seg av strømforsyningen. Velg SMARTGEN for å oppnå en intelligent og pålitelig strømstyring som oppfyller dine krav til kraftgenerering i dagens stadig mer komplekse og krevende miljø.

  Nedlastinger

  Nødstrøm eller reservekraft?

  "Nødstrøm" og "reservekraft" er begreper som ofte brukes innenfor strømforsyningssystemer, spesielt i industrien og forretningsmiljøer. Selv om de kan virke lignende, er det noen viktige forskjeller mellom dem. Så hva er forskjellen? Nødstrøm Nødstrøm refererer til en...

  Forskjellen på kVA og kW: en omfattende forklaring

  Når det gjelder elektriske systemer, er det viktig å forstå forskjellen mellom kVA (kilovolt-ampere) og kW (kilowatt), da disse begrepene spiller en sentral rolle i effektmålinger og dimensjonering av systemer. Her ser vi nærmere på hva som skiller disse to begrepene...

  Sikkerhet i fokus: En guide til nødstrømsgeneratorer og reservestrømforsyning

  Å sikre pålitelig strømforsyning i nødssituasjoner er avgjørende for moderne bedrifter. Nødstrømsgeneratorer og reservestrømforsyning spiller en viktig rolle i å opprettholde kontinuitet og beskytte verdifulle ressurser. Denne omfattende guiden gir deg innsikt i...

  Forståelse av kVA: Elektrisk effektmåling forklart

  I dagens moderne verden er elektrisk strøm en uunnværlig ressurs. Enten det er for å drive hjemmet ditt, din bedrift eller industrielle applikasjoner, er det viktig å forstå de grunnleggende prinsippene bak elektrisk effektmåling. En av de viktigste måleenhetene i...

  Å sikre kontinuitet: En dyptgående titt på rollen til reservestrømsgeneratorer

  Reservestrømsgeneratorer er bedriftens livline under strømbrudd, sikrer kontinuitet og beskytter mot økonomisk tap. Denne artikkelen utforsker hvordan disse enhetene fungerer, hvorfor de er viktige, og hvordan du velger riktig generator for din bedrift. Med fokus på kontinuitet, økonomisk beskyttelse og skalerbarhet, er reservestrømsgeneratorer essensielle for enhver virksomhet som streber etter uavbrutt drift og suksess.

  Cummins generatorsett med Stamford motor kombinerer pålitelighet og ekspertise innen generatorer. Denne kraftige kombinasjonen gir en rekke fordeler, inkludert pålitelig ytelse, effektivitet og lang levetid.

  Med Cummins motorer kjent for sin pålitelighet og holdbarhet, gir Cummins generatorsett med Stamford motor en stabil strømforsyning som er egnet for ulike bruksområder, fra industrielle anlegg til nødstrøm for sykehus og andre viktige fasiliteter.

  Stamford generatorer er anerkjent for sin avanserte teknologi og høy effektivitet, noe som resulterer i lavt drivstofforbruk og reduserte vedlikeholdskostnader. Dette gjør Cummins generatorsett  til et kostnadseffektivt valg for strømforsyning, samtidig som de oppfyller de strengeste kravene til pålitelighet og ytelse.

  Uansett om det er for industriell bruk, kommersielle applikasjoner eller nødstrømsystemer, kan kunder stole på Cummins generatorsett for pålitelig strømforsyning og langsiktig ytelse. Med X-Tech AS som leverandør, får du også ekspertise og støtte for å sikre en sømløs integrasjon og optimal drift av ditt generatorsett.

  Vi er importør av Cummins/Stamford generatorsett.
  Med lagerføring av gensett og deler samt kompetanse på alt innen elektormekanisk har vi som mål at vi skal bli den foretrukne leverandøren fremover.

  Gensett som vi kaller de, har mange navn. Ikke nok med at selve gensettet har flere navn, men den elektriske kraften de produserer har også mange navn, som regel etter hvor de brukes, eller en kombinasjon av disse.
  Eksempler kan være: Generatorsett, strømaggregat, nødstrøm, aggregat, dieselgenerator, nødstrømsaggregat, nødstrømsgenerator, gensett, reservekraft, generator, dieselaggregat, reservestrøm, marinegenerator og hjelpemotor.
  Forkortelsen -gensett er muligens det mest korrekte da det består av ett sett med 2 hovedprodukter. En dieselmotor og en generator. Selv om både bensinmotor, damp, atomdrevet, vindturbin, vannkraft og mange andre måter og drive en generator for å produsere strøm finnes.
  Våre gensett, består utelukkende av ærverdige Cummins dieselmotor, og anerkjente Stamford generator.

  Det er mange spørsmål som dukker opp når man skal velge ett gensett.
  Skal det står ute, inne? Bråker det? Hvor stort må det være? Hva betyr kVA kontra kW?
  De aller fleste oppgir sine gensett med benevnelsen kVA, som betyr (kilo-Volt-Amper). Dette betyr den teoretiske muligheten for elektrisk kraft gensettet kan produsere. kW som betyr (Kilowatt) er den faktiske elektriske kraften gensettet kan levere på maks. Dermed vil KVA alltid være større enn kW. For de aller fleste merker vil ett gensett oppgitt i kVA kunne produsere 80% av oppgitt KVA.
  Eksempel: Ett gensett oppgitt på 100kVA vil kunne produsere på maks, 80kWh. I korte perioder kan våre gensett produsere 10% mer enn oppgitt kVA. Skal du ha gensettet inne i hus er det som regel anbefalt ett «type åpent» det betyr at det er ingen beskyttelse rundt motor og generator. Disse gensettene må da beskyttes mot vann og mye støv. Dette er typiske modeller for maskinrom.

  Den andre varianten er innebygd, såkalt «silent». Det betyr at den er innkapslet i isolerte stålplater. Disse kan fint stå ute da kapsling beskytter mot regn og snø. En annen fordel med disse er at de bråker mye mindre da kapsling lydisolerer godt. Det finnes også modell tilpasset fartøy. Disse kalles gjerne marine gensett. Forskjellen, fra ordinære er at disse har som regel en egen sjøvannskjøler slik at man bruker sjøvann, via en varmeveksler til å kjøle ned kjølevannet som er intent i alle gensett (foruten de som er luftkjølte da).

  Bruksområdene er store.

  Diesel gensett brukes innen industri og anlegg hvor enten det er for lite tilgjengelig strøm, eller at man trenger strøm i korte tidsrom på flere forskjellige plasser. Sykehjem og sykehus er viktige plasser hvor man enten installerer reservekrafts-, eller nødstrøms generatorer. Forskjellen på disse er ikke i selve gensettet man installerer, men lovverket for hvordan nødstrøm skal fungere er annerledes enn for kun reservekraft.

  Andre områder en kritiske områder hvor strømutfall kan få konsekvenser som innen landbruk med dyrehold.

  Innen akvakultur er også nødstrømsaggregat en meget viktig del, da strømutfall medfører fort oksygenmangel, utfall av co2 lufting, eller annen kritiske funksjoner.

  Noen av våre produkter

  Bruk menyen for å bla mellom kategoriene.

  Kontakt oss

  Kontaktinfo

  Måkeveien 21A, 8450 Stokmarknes

  +47 484 70 003

  post@x-tech.no