fbpx

Roofguard – et patentbeskyttet produkt

RoofGuard Taksteinbeskytter, en nyskapende løsning utviklet av X-Tech AS, er designet for å beskytte tak mot løse takstein og redusere risikoen for skader forårsaket av vind, regn og andre værforhold. Dette gir en pålitelig og kostnadseffektiv løsning for å opprettholde takets integritet og holdbarhet over tid.

RoofGuard Taksteinbeskytter er laget av slitesterke materialer som er designet for å tåle ekstreme værforhold og belastninger. Den er enkel å montere uten å måtte løsne taksteinen. Dette reduserer risikoen for at takstein løsner og faller av, noe som kan føre til skader på eiendommen og potensiell fare for personer som oppholder seg i nærheten av bygningen.

Med RoofGuard Taksteinbeskytter fra X-Tech AS kan kunder være trygge på at deres tak er godt beskyttet mot løse takstein og andre potensielle skader, og at takets levetid og holdbarhet forlenges betydelig.

RoofGuard er et enkelt produkt som gir sikkert og effektiv beskyttelse mot løse taksteiner.

RoofGuard ble utviklet av vår egen blikkenslager og er et patentbeskyttet produkt.
Det er produsert i 2mm rustfritt materiale, og er svært enkelt å ettermontere på de fleste tak uten å fjerne taksteinen

RoofGuard plasseres mellom takstein og lekter, og skrues i forkant. Ved høy vinkel på tak eller tunge taksteiner kan vi levere 3mm RoofGuard. Denne må da festes direkte i taklekt.

Dersom RoofGuard også benyttes som snøstopper må den festes i taklekt.

    Kontakt oss

    Kontaktinfo

    Måkeveien 21A, 8450 Stokmarknes

    +47 484 70 003

    post@x-tech.no