fbpx

Prosjekt

Noe av det vi har jobbet med

Her er et lite utvalgt av hvem vi har jobbet med siden oppstarten.
Etterhvert vil vi publisere flere prosjekt i vårt portefølje.

  • Utvikling og produksjon av dynamisk leider.
  • Utvikling og produksjon av landgang.
  • Tavle, motor og diverse elektrisk samt mekanisk arbeid til Nordlaks Transport AS. (Brønnbåt)

Vi er takknemlige for muligheten til å samarbeide med Nordlaks. Gjennom vårt samarbeid har vi hatt gleden av å levere skreddersydde tjenester, inkludert utvikling og produksjon av landganger, samt utføre motor- og elektrisk og mekanisk arbeid på båter. Vårt engasjement for kvalitet og vår dedikasjon til å møte Nordlaks’ behov har vært grunnleggende for et vellykket partnerskap. Vi ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid og levere innovative løsninger som bidrar til Nordlaks’ suksess og vekst i fremtiden.

  • Skifte av gir på ekstruder

Vi er stolte av at vi har utført vellykket girservicetjeneste på en ekstruder for Skretting AS. Ved å utføre denne viktige oppgraderingen har vi bidratt til å sikre optimal ytelse og pålitelighet for Skretting’s produksjonsprosesser. Vårt dedikerte team av teknikere og ingeniører har jobbet tett med Skretting for å sikre en smidig overgang og minimal driftsavbrudd. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid og bidra til Skretting’s suksess i fremtiden.

  • Utvikling og produksjon av lensevinsjer
  • Levering av containere til lensevinjser

Vi har utviklet og produsert skreddersydde lensevinsjer montert i containere for Norlense. Vår ekspertise innen mekanisk design og produksjon har gjort det mulig for oss å levere pålitelige og effektive lensevinsjer som oppfyller de høye standardene og kravene til Norlense. Disse vinsjene spiller en avgjørende rolle i håndteringen av nødsituasjoner til sjøs, og vi er stolte av å bidra til å styrke Norlense’s evne til å respondere på en rask og effektiv måte. Vi ser frem til å fortsette vårt samarbeid og levere innovative løsninger som styrker Norlense’s posisjon som en pålitelig aktør innen maritim nødberedskap.

  • Metallisering og overflatebehandling av motorer og sylindre

Her kommer en utfyllende tekst.

  • Metallisering og overflatebehandling av motorer og sylindre

Her kommer en utfyllende tekst.

  • Online vibrasjonsovervåking og analyse

Her kommer en utfyllende tekst.

Kontakt oss

Kontaktinfo

Måkeveien 21A, 8450 Stokmarknes

+47 484 70 003

post@x-tech.no