fbpx

Tjenester

Elektromekanisk avdeling

Vi er spesialister på elektromekaniske løsninger og vedlikeholdstjenester, og vi tar oss av alt fra feilsøking og reparasjon av elektromekanisk utstyr til planlagt vedlikehold og oppgraderinger.

Elektromekanisk Service og Vedlikehold

Vår ekspertise omfatter omfattende service og vedlikehold av elektromotorer og generatorer. Vi utfører alt fra grundige inspeksjoner til nødvendige reparasjoner, enten det er i vårt verksted eller direkte ute i felt. Lagerbytter og reparasjoner utføres med presisjon og omsorg for å sikre optimal ytelse og pålitelighet.

Som et nordnorsk, lokalt eid selskap, er vi stolte av vår tilstedeværelse og dedikasjon til å betjene våre kunder i Harstad, Lofoten, Vesterålen, Hadsel, og utover. Vi er forpliktet til å levere høykvalitets tjenester med lokal ekspertise og omsorg.

Laseroppretting

Med avansert laseropprettingsutstyr kan vi korrigere og optimere presisjonen til roterende maskiner og komponenter. Dette sikrer optimal ytelse og forlenger levetiden til utstyret.

Tilstandskontroll

Vårt sertifiserte personell er spesialisert innen vibrasjonsmåling og analyse (Cat.III). Vi tilbyr omfattende elektrisk og mekanisk tilstandskontroll av roterende elektrisk utstyr, inkludert avanserte vibrasjonsmålinger og balanseringstjenester. Dette bidrar til å forutsi og forebygge potensielle feil, noe som reduserer nedetid og driftskostnader for våre kunder.

Laseroppretting

Med avansert laseropprettingsutstyr kan vi korrigere og optimere presisjonen til roterende maskiner og komponenter. Dette sikrer optimal ytelse og forlenger levetiden til utstyret.

Feltservice

Vår dedikerte feltserviceteam er tilgjengelig for å betjene kundene våre direkte på stedet. Med velutstyrte servicebiler, sertifisert løfteutstyr og verktøy av høy kvalitet, sikrer vi rask respons og effektiv utførelse av arbeidet. Vi forstår viktigheten av kort responstid og utrykning, og vi er alltid klare til å rykke ut når behovet oppstår.

Omvikling av elektromotorer og genratorer

Vi tilbyr omviklingstjenester for elektromotorer og generatorer, med fokus på nøyaktighet og kvalitet. Vår ekspertise sikrer at omviklingsprosessen utføres med hensyn til de strengeste standarder, og resulterer i forbedret ytelse og pålitelighet for utstyret.

Verkstedfasiliteter

Vi kan skryte av førsteklasses verkstedfasiliteter som er utstyrt for å håndtere vedlikehold og service av roterende elektrisk utstyr. Med avansert utstyr og erfarne teknikere sikrer vi grundig inspeksjon og nøyaktige reparasjoner.

Kom i gang

Ta det første steget mot pålitelig strømforsyning

Kontakt oss i dag for skreddersydde løsninger og ekspertråd!

Kontakt oss

Kontaktinfo

Måkeveien 21A, 8450 Stokmarknes

+47 484 70 003

post@x-tech.no