Tjenester

X-Tech AS er en ledende leverandør av skreddersydde tjenester designet for å imøtekomme de unike behovene til våre kunder og partnere. Vi legger stor vekt på teknologisk innovasjon og kvalitetssikring, og vårt dedikerte team arbeider kontinuerlig for å levere løsninger som ikke bare oppfyller, men overgår forventningene.
Enten det er gjennom utvikling, produksjon eller implementering, er vår prioritet å sikre en sømløs og effektiv prosess som fører til banebrytende resultater. Med vår ekspertise og engasjement, er vi klare til å ta din virksomhet til neste nivå.

Teknologisk utvikling og produksjon

Vår ekspertise strekker seg over et bredt spekter av teknologiområder, og vi tilbyr rådgivningstjenester for å hjelpe kunder med å navigere i den stadig skiftende teknologiske labyrinten. Fra strategisk planlegging til implementering av løsninger, er våre rådgivere klare til å hjelpe.

Produktutvikling og prototyping

Med et erfarent team av ingeniører og designere, tilbyr vi tjenester innen produktutvikling og prototyping. Vi tar ideer fra konsept til virkelighet gjennom en interativ og kreativ prosess som sikrer optimale resultater.
Vi har flere patenter i beltet, og leter stadig etter nye.

 

Mekanisk arbeid og produksjon

Vår avanserte produksjonsanlegg og ekspertise innen mekanisk arbeid gjør oss i stand til å produsere presise og pålitelige mekaniske komponenter for en rekke applikasjoner. Vi streber etter å levere produkter av høy kvalitet som oppfyller de strengeste standardene.

Teknisk støtte og vedlikehold

Vi forstår viktigheten av kontinuerlig støtte og vedlikehold for å sikre optimal ytelse og driftsstabilitet av teknologiske løsninger. Vårt dedikerte supportteam er tilgjengelig for å løse problemer og svare på spørsmål, og vi tilbyr også vedlikeholdsavtaler for å sikre langsiktig suksess.

Patenterte produkter

Personene bak X-Tech AS har flere patenterte teknologi-vinninger bak seg.

Patentnummer:

20180215, som er ved bruk av elektro impulser for å blø ut en fisk.

20181200, som er en fantastisk fiskepumpe som i markedet heter PG-Tornado fiskepumpe.

20220884, som er en fiskepumpe som bruker ejektoreffekten til å pumpe, samtidig som selve fiskerøret er pumpen, i hele sin lengde.

I tillegg er utviklingen av teknologien bak landbaserte oppdretter Andfjord Salmon, utviklet av Ben-Tommy Eriksen, en av eierne bak X-Tech AS.

Vi har i vårt nettverk ikke bare evne til å legge på bordet forslag til løsning, men også å bygge prototyper, teste ut og kommersialisere produktene også.

Har du en utfordring du ønsker å få hjelp til, ta gjerne kontakt for en uformell prat.

Alternativ tekst ikke aktiv X Tech AS

Nødstrøm og reservestrøm - Generatorer

X-Tech er leverandør av generatorer og gensett for nødstrøm og reservestrøm. Vi har flere alternativer for deg som kunde og ønsker alltid å finne den beste løsningen for deg.

For å forstå litt mer om hva gensett eller generatorer er har vi skrevet en rekke artikler om dette. Disse finner du her:

Alternativ tekst ikke aktiv X Tech AS

Forskjellen på kVA og kW: en omfattende forklaring

Når det gjelder elektriske systemer, er det viktig å forstå forskjellen mellom kVA (kilovolt-ampere) og kW (kilowatt), da disse begrepene spiller en...
Alternativ tekst ikke aktiv X Tech AS

Sikkerhet i fokus: En guide til nødstrømsgeneratorer og reservestrømforsyning

Å sikre pålitelig strømforsyning i nødssituasjoner er avgjørende for moderne bedrifter. Nødstrømsgeneratorer og reservestrømforsyning spiller en...
Alternativ tekst ikke aktiv X Tech AS

Forståelse av kVA: Elektrisk effektmåling forklart

I dagens moderne verden er elektrisk strøm en uunnværlig ressurs. Enten det er for å drive hjemmet ditt, din bedrift eller industrielle...
Alternativ tekst ikke aktiv X Tech AS

Å sikre kontinuitet: En dyptgående titt på rollen til reservestrømsgeneratorer

Reservestrømsgeneratorer er bedriftens livline under strømbrudd, sikrer kontinuitet og beskytter mot økonomisk tap. Denne artikkelen utforsker hvordan disse enhetene fungerer, hvorfor de er viktige, og hvordan du velger riktig generator for din bedrift. Med fokus på kontinuitet, økonomisk beskyttelse og skalerbarhet, er reservestrømsgeneratorer essensielle for enhver virksomhet som streber etter uavbrutt drift og suksess.

Presets Color